Podcastit

Tervetuloa podcastieni pariin. Ensimmäisenä listasta löytyvät Jussi Venäläinen Podcastin jaksot, jotka käsittelevät muun muassa itsensä kehittämistä, ajattelua, oppimista, luovuutta ja hyvinvointia. Myöhempää löytyvät yrittäjäaiheisen Kipinän jaksot vuosilta 2014-2015.

Nykyisin keskityn podcastien saralla Flow Akatemian podcastiin, joka käsittelee urheilun, taiteen ja työn huipputekijöiden flow-kokemuksia. Sen pariin pääset klikkaamalla alta.

Hyppää Flow Akatemian podcastiin

Jaksot

Näytä jaksot soittolistana

JV Podcast #25 - Miten päästä flow-tilaan tietotyössä? Jussi Yksi Hyvinvointi -podcastissa

Jussin vierailu Yksi Hyvinvointi -podcastin vieraana. Aiheena miten päästä flow-tilaan tietotyössä ja miten organisaatio voi tukea työntekijöiden flow'ta.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #24 - Tomi Kokko - Kovan draivin ja jaksamisen tasapaino

Vieraana valmentaja ja hyvinvointiyrittäjä Tomi Kokko. Juttelun teemoina kovaa paahtaminen, hyvinvointi, tavoitteet, unelmat ja hyvinvointiskenen nykymeno.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #23 - Jose Ahonen - Mentalismi, hypnoosi ja mikroilmeet

Vieraana mentalisti ja taikuri Jose Ahonen. Aiheina mentalismi, taikuus, hypnoosi, huijaukset, suggestiot ja mikroilmeiden lukeminen.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #22 - Ilkka Rajala - Ajattelun taidot ja elämän tarkoitus

Vieraana henkinen valmentaja Ilkka Rajala. Aiheina mieli, ajattelu, tietoisuus, valaistuminen, flow-tila ja henkinen valmentaminen.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #21 - Flow-tila, Jussin vierailu Motivaatiomiehen podcastissa

Jussin vierailu Motivaatiomiehen podcastissa. Keskustelun aiheena flow-tila, sen hyödyt ja kuinka päästä siihen etenkin tietotyössä.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #20 - Tuomo Loukomies - Miten optimoida oppimista?

Vieraana oppimisvalmentaja Tuomo Loukomies. Keskustelussa aiheina oppiminen työelämässä, oppimiseen liittyvät myytit ja oppimisen optimointi.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #19 - Jenni Janakka - Rakkaus, röyhkeys ja ajattelumallit

Vieraana kirjoittaja, puhetaiteilija ja asennemuija Jenni Janakka. Aiheina rakkaus, rohkeus, minäkuva, ajattelumallit ja naisten asema.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #18 - Jussi Ahlroth - Fiktio, tiedon käsittely ja Game of Thrones -jälkipuinti

Vieraana toimittaja, kirjailija ja Game of Thrones -asiantuntija Jussi Ahlroth. Teemoina tiedon ja kokonaisuuksien jäsentäminen sekä Thronesin jälkipuinti.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #17 - Antto Terras - Roustaus ja myymäläetsivyys

Vieraana koomikko, kirjailija ja myymäläetsivälegenda Antto Terras. Aiheina olivat roustaus, kirjailijuus, komiikka ja myymäläetsivän tehtävät.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #16 - Meditaatio - Mitä, miksi ja miten? Hyödyt, virheet ja vinkit

Vieraana Villiam Virkkunen ja Lauri Häggman. Teemoina meditaatio, läsnäolo, tietoisuustaidot, ajattelu, tunteet ja mentaalinen hyvinvointi.

Kurkkaa jakson sivu