Podcastit

Tervetuloa podcastieni pariin. Ensimmäisenä listasta löytyvät Jussi Venäläinen Podcastin jaksot, jotka käsittelevät muun muassa itsensä kehittämistä, ajattelua, oppimista, luovuutta ja hyvinvointia. Myöhempää löytyvät yrittäjäaiheisen Kipinän jaksot vuosilta 2014-2015.

Nykyisin keskityn podcastien saralla pääosin viikoittaiseen Flow Akatemian podcastiin, joka käsittelee urheilun, taiteen ja työn huipputekijöiden flow-kokemuksia. Sen pariin pääset klikkaamalla alta.

Hyppää Flow Akatemian podcastiin

Jaksot

Näytä jaksot soittolistana

JV Podcast #18 - Jussi Ahlroth - Fiktio, tiedon käsittely ja Game of Thrones -jälkipuinti

Vieraana toimittaja, kirjailija ja Game of Thrones -asiantuntija Jussi Ahlroth. Teemoina tiedon ja kokonaisuuksien jäsentäminen sekä Thronesin jälkipuinti.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #17 - Antto Terras - Roustaus ja myymäläetsivyys

Vieraana koomikko, kirjailija ja myymäläetsivälegenda Antto Terras. Aiheina olivat roustaus, kirjailijuus, komiikka ja myymäläetsivän tehtävät.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #16 - Meditaatio - Mitä, miksi ja miten? Hyödyt, virheet ja vinkit

Vieraana Villiam Virkkunen ja Lauri Häggman. Teemoina meditaatio, läsnäolo, tietoisuustaidot, ajattelu, tunteet ja mentaalinen hyvinvointi.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #15 - Jyri Paavilainen - Tarinat, kulttien luonti ja perfektionismi

Vieraana tarinankertoja, markkinoija ja kulttien luoja Jyri Paavilainen. Aiheina tarinat ja niiden merkitys, viestintä, oppiminen ja perfektionismi.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #14 - Ken on miehistä miehisin?

Teemana historian miehisimmän miehen valitseminen pudotuspelin kautta. Voittiko 8 miehen turnauksen Bruce Lee, The Rock, Jeesus vai kenties Freddie Mercury?

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #13 - Johannes "Hatsolo" Hattunen - innostus, leikki ja asenne

Vieraana breikkari, puhuja, valmentaja ja yrittäjä Johannes "Hatsolo" Hattunen. Teemoina breakdance, valmentaminen, flow-tila, innostus ja luovuus.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #12 - Lauri Järvilehto - Flow-tila ja sisäinen motivaatio

Vieraana filosofi, kirjailija ja yrittäjä Lauri Järvilehto. Aiheina flow-tila, sisäinen motivaatio, tiedon organisointi, muistiinpanot, oppiminen ja pelit.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #11 - Saku Tuominen - Intuitio, myötävirta ja kirkas ajattelu

Vieraana kirjailija ja idealisti Saku Tuominen. Aiheina priorisointi, oppiminen, intuition kehittäminen, growth mindset ja Sakun tapa kirjoittaa kirjansa.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #10 - Utti "Hulkki" Hietala - Bodaus älyllisenä haasteena

Vieraana naturaalikehonrakentaja Utti Hietala. Aiheina analyyttinen ote bodaukseen, urheilija-valmentaja -näkökulma ja synteettinen onnellisuus.

Kurkkaa jakson sivu

JV Podcast #9 - Teemu Arina - Nykyelo ja tulevaisuuden asuminen

Vieraana puhuja, yrittäjä ja biohakkeri Teemu Arina. Aiheina kokeilu elää asunnotta, "eläkkeen eläminen" jo nuorena ja biohakkerointi valaistumisen keinona.

Kurkkaa jakson sivu