Itsensä kehittämisen klubi – Helsinki, syksy 2018

Itsensä kehittämisen klubi – Helsinki, syksy 2018

Itsensä kehittämisen klubi – Helsinki, syksy 2018 1024 682 Jussi Venäläinen

itsensa-kehittaminen

 

Alkavatko self help -kirjat jo toistamaan itseään, eivätkä ruoki enää ajatteluasi?

Olisiko aika viedä itsesi kehittäminen seuraavalle tasolle?

 

Lukemisella on tärkeä rooli itsensä kehittämisessä, mutta se ei kanna tiettyä pistettä pidemmälle. Kirjan pohdiskelu yksin kotona johtaa lopulta perin yksipuoliseen keskusteluun sinun ja kirjan kirjoittajan kanssa. Huomattavasti hyödyllisempää on tuoda mukaan uusia osapuolia ja aloittaa ihka oikea dialogi. Laadukkainta dialogia syntyykin, kun yhteen laitetaan eri taustoista tulevia, mutta samasta aiheesta innostuneita ihmisiä.

Itsensä kehittämisen klubi

Aloitan syksyllä 2018 Helsingissä klubin, jonka pääteemana on itsensä kehittäminen. Klubin miiteissä käydään dialogiringissä avartavia keskusteluita sekä opitaan muiden kokemusten ja tietämyksen kautta. Oman roolini miiteissä pidän keskustelun herättelijänä ja ohjaan sen verran kuin on tarve aiheessa pysymiselle. Kerään jokaisesta miitistä talteen muistiinpanot ja tärkeimmät opit, jotka laitan jakoon klubilaisille miittien jälkeen, jotta sinä voit keskittyä itse keskusteluun.

Klubi kokoontuu aina kunkin kuun kolmas maanantai kello 17-21. Päivämäärät ovat 17.9., 15.10., 19.11. ja 17.12. Klubi toteutuu, jos osallistujia ilmoittautuu mukaan vähintään kuusi. Mikäli innostuneita on paljon niin järjestän useampia klubiryhmiä, jotta ryhmäkoko ei paisu ja keskustelu pysyy järkevänä. Mikäli suurelta osaa klubiryhmästä löytyy kiinnostusta, voidaan ryhmää jatkaa samalla porukalla (ainakin pääosin) myös keväällä uusien teemojen parissa.

Tapaamisten teemat

 • 1. miitti (17.9.) – Tutustumiskerta + Itsensä kehittäminen ja johtaminen
 • 2. miitti (15.10.) – Sovitaan erikseen
 • 3. miitti (19.11.) – Sovitaan erikseen
 • 4. miitti (17.12.) – Sovitaan erikseen + Syksyn koonti
 • Miittien teemat sovitaan porukan kiinnostusten mukaan. Teemoja voivat olla esimerkiksi ajankäyttö, itsensä johtaminen, luovuus, rutiinit ja tavat, oppiminen, esiintyminen ja tunteiden käsittely.

Mitä saat?

 • Käydä erinomaisia ja opettavia keskusteluita, joista ammentaa paljon omaan itsensä kehittämiseesi
 • Verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa
 • 4 klubimiittiä
  • Valmiit muistiinpanot miiteistä ja tärkeimmät opit listattuna
  • Klubille tulee myös virtuaalinen ryhmä, jotta keskustelu ei rajoitu vain yhteiskohtaamisiin

Syyskauden hinta 99-119 euroa

Normaali hinta 119 euroa. Jos ilmoittaudut yhden tai useamman kaverin kanssa perjantaihin 7.9. mennessä, saatte kukin klubin hintaan 99 euroa. Tämän jälkeen kaverihinta on 109 euroa. Ilmoittautumisen deadline

 

Ilmoittaudu TÄSTÄ mukaan 13.9. mennessä

Jaa tämä muidenkin hyödyksi ja iloksi: