Teen keynote-puheita muun muassa seuraavista aiheista:

Flow-tilaan pääseminen ja sen hyödyntäminen

Flow-tilassa ihminen on tuottavin, luovin ja motivoitunein – paras versio itsestään. Flow’n hyödyntäminen tulee olemaan tulevaisuudessa yksi merkittävimpiä tekijöitä yksilöiden tuottavuudessa ja sitä kautta yritysten kilpailukyvyssä. Mitä on flow-tila ja miten siihen päästään? Miten yritys tai johtaja voi luoda edellytyksiä työntekijöiden flow-tilaan pääsemiselle?

Työpäivän optimointi

Jotta voi juosta, on ensin opittava kävelemään. Ennen kuin voit elää tuotteliasta elämää, on sinun kyettävä toteuttamaan yksi tehokas päivä, jota monistaa. Kuinka toteuttaa optimoitu työpäivä ja saada asioita aikaan vapaa-ajasta tinkimättä? Miten johtaa omaa vireystilaa ja keskittymistä niin, että pääsee haluttuihin tuloksiin?

Oman jutun tekeminen / Elämäntarinani

Raadollisuudessaan ja kauneudessaan elämäni pikkupojasta tähän päivään, huippuhetkineen ja syvimpine kuoppineen. Hauskoja, karuja ja mielenkiintoisia tarinoita poikamaisuuksista ja vedonlyönnistä päihteisiin ja yrittäjyyteen. Kaiken tämän keskellä olen aina luonut itselleni mahdollisuuden tehdä sitä ”omaa juttuani”, mikä milloinkin on ollut intohimoni kohde.

 

Tässä yksi julkinen puheeni, Turun TEDx:stä vuodelta 2014: