Teen keynote-puheita muun muassa seuraavista aiheista:

Miten yritys voi tukea työntekijöiden flow-tilaa?  /  Miten ”häkätä” itsensä flow-tilaan?

Flow-tilan hyödyntäminen tulee olemaan tulevaisuudessa yksi merkittävimpiä tekijöitä yksilöiden tuottavuudessa ja sitä kautta yritysten kilpailukyvyssä. Miten yritys voi tukea sitä, että työntekijät pääsisivät flow-tilaan ja voisivat toimia siitä käsin mahdollisimman suuren osan ajasta? Millä keinoilla yksilöt voivat ”häkätä” flow-tilaan pääsemisen?

Työpäivän optimointi

Jotta voi juosta, on ensin opittava kävelemään. Ennen kuin voit elää tuotteliasta elämää, on sinun kyettävä toteuttamaan yksi tehokas päivä, jota monistaa. Kuinka toteuttaa optimoitu työpäivä ja saada asioita aikaan vapaa-ajasta tinkimättä? Miten johtaa omaa vireystilaa ja keskittymistä niin, että pääsee haluttuihin tuloksiin?

Elämäntarinani ja oman jutun tekeminen

Raadollisuudessaan ja kauneudessaan elämäni pikkupojasta tähän päivään, huippuhetkineen ja syvimpine kuoppineen. Hauskoja, karuja ja mielenkiintoisia tarinoita poikamaisuuksista ja vedonlyönnistä päihteisiin ja yrittäjyyteen. Kaiken tämän keskellä olen aina luonut itselleni mahdollisuuden tehdä sitä ”omaa juttuani”, mikä milloinkin on ollut intohimoni kohde.

Kasvuyrittäjyys

Olen ollut mukana perustamassa ja johtamassa monia eri yrityksiä monilla toimialoilla. Matkaan on mahtunut niin konkursseja kuin onnistumisia ja sitä kautta monia tarinoita ja oppeja, joita jakaa eteenpäin.

 

Tässä yksi julkinen puheeni, Turun TEDx:stä vuodelta 2014: