Teen keynote-puheita muun muassa seuraavista aiheista:

 

Itsensä kehittäminen

Olen aina ollut kiinnostunut itsensä kehittämisestä, joka on vienyt minut monien fyysisten ja mentaalisten kokeilujen äärelle – mitä oppeja niistä on tarttunut matkaan? Mitä ajattelumalleja ja konkreettisia työkaluja voit käyttää ollaksesi paras versio itsestäsi?

Elämäntarinani ja oman jutun tekeminen

Raadollisuudessaan ja kauneudessaan elämäni pikkupojasta tähän päivään, huippuhetkineen ja syvimpine kuoppineen. Hauskoja, karuja ja mielenkiintoisia tarinoita poikamaisuuksista ja vedonlyönnistä päihteisiin ja yrittäjyyteen. Kaiken tämän keskellä olen aina luonut itselleni mahdollisuuden tehdä sitä ”omaa juttuani”, mikä milloinkin on ollut intohimoni kohde.

Kasvuyrittäjyys

Olen ollut mukana perustamassa ja johtamassa monia eri yrityksiä monilla toimialoilla. Matkaan on mahtunut niin konkursseja kuin onnistumisia ja sitä kautta monia tarinoita ja oppeja, joita jakaa eteenpäin.

Tuottavuuden optimointi

Olen aina ollut jonkinasteinen työnarkomaani, joskus pahempi, nykyisin terveemmällä pohjalla. Loputon nälkä on ajanut minut haalimaan monia yhtaikaisia projekteja, joka taas on pakottanut minut optimoimaan omaa tuottavuuttani. Miten olla tuottava ja tehokas, mutta kuitenkaan polttamatta kynttilää molemmista päistä? Miten johtaa omaa vireystilaansa ja keskittymistään niin, että pääsee haluamiinsa tuloksiin?

 

Tässä yksi julkinen puheeni, Turun TEDx:stä vuodelta 2014: